I'm A Happy Jewel

Playlist

01. One In A Thousand
02. 1-4-3 Acoustic
03. Stupid In Love
04. Gotta Talk To U
05. 헤어지지 못하는 여자
06. Hole In Your Face
07. Growl
08. How To Love


Annyeonghaseyo

Shining Star ♥
Welcome to my Paradise. Be nice to me and I'll be nice to you too. Hate me? click Here. Love me? Do Follow me. Don't forget to visit me often.

Tagboard


Credits
Template : Arrien Inspirit
Big Help : K I M
Nice View:Google Chrome
Owner: Little Anchovy


Batik Day For 6↓I
3 Oct 2013 • 15:15 • 0 comments

Ehem. Assalamualaikum w.b.t & salam sejahtera kepada semua readerz xDD
Lama tak online. Kesian Blog berhabuk tak pandai nak di bersihkan. Almaklumlah.. sebok kan. *tangan di bahu (sebok la sangat~)* Kalini nak tunjukkan korang dengan classmate baruku tahun nie. Budak2 6 Rendah Intelek..

Setiap hari khamis fom6 sekolah kami guna baju batik instead baju sekolah. Sebenarnya pic nie dah lama dah pun. dari bulan 8 lagi.  Tapi memandangkan yesterday Batik Day, so pakai balik je la pic nie. xD.


Kiteorang ade 21 orang semuanya, tapi 2 orang dah keluar dah..
Kelas kiteorang ambil subject Eko, Geo, Sej & P.am.
Dalam kesemua kelas form6. kelas nie kalau di kira kesian jugak la. Dah la bilangan kiteorang yang paling sikit, kaum lakinye pon macam hampir pupus jer xD. Tapi jangan ingat air yang tenang takde buaya , walaupun sikit kelas kami la yang paling bising . Tak kira ade cikgunye ke takde. mulut xpandai nak diam. Bermacam ragam xD.