I'm A Happy Jewel

Playlist

01. One In A Thousand
02. 1-4-3 Acoustic
03. Stupid In Love
04. Gotta Talk To U
05. 헤어지지 못하는 여자
06. Hole In Your Face
07. Growl
08. How To Love


Annyeonghaseyo

Shining Star ♥
Welcome to my Paradise. Be nice to me and I'll be nice to you too. Hate me? click Here. Love me? Do Follow me. Don't forget to visit me often.

Tagboard


Credits
Template : Arrien Inspirit
Big Help : K I M
Nice View:Google Chrome
Owner: Little Anchovy


Time for some Blog Dusting
29 Jun 2013 • 02:03 • 0 comments


Assalamualaikum and Annyeonghaseyo! Sila abaikan mamat hensem yang kat atas ni. 
tak ade kene mengena pun dengan post. Saje je nak menyebok xD.

Hachuuuuh! Guess my blog's been VERY dusty now. Yela setengah tahun tak buka memang berhabuk la jawabnya. Sebenarnya aku tak tahu pun nak buat entry pasal apa kali ni. Saje nak buat entry sementara ada masa lapang ni, 
Bak kata daddy Bang "You only have one chance u know?kot2 la nanti busy lagi, tak sempat nak buat entry dah. Kene la manfaatkan masa yang ada...

 Erm. SPM dah habis dah last year *tetiba jer* So yeah saya kini salah seorang lepasan SPM. Tapi belum jadi budak U lagi la. Sekolah mana?? Still kat sekolah tercinta SMK Kinabutan. TBVH penat doe form6. Double busier than time form5. Assignment dapat minggu nie, minggu nie jugak la kene hantar, Balik pun petang. Oh i'm.. I'm trapped i'm trapped.

 /sigh/ nak taknak kena je la tahan. Lebih kurang macam definition Kos Lepas. Kalau nak dapatkan benda A lebih banyak, kena la korbankan benda B. Same je. Kalau nak berjaya form6 ni kena la lepaskan masa free...
Kay dah tak tau nak cakap apa lagi. blog pon rasanya dah siap di dusting(?). Guess it's time for me to go. Baby goodnight jaljayo goodnight~ Peace yow!