I'm A Happy Jewel

Playlist

01. One In A Thousand
02. 1-4-3 Acoustic
03. Stupid In Love
04. Gotta Talk To U
05. 헤어지지 못하는 여자
06. Hole In Your Face
07. Growl
08. How To Love


Annyeonghaseyo

Shining Star ♥
Welcome to my Paradise. Be nice to me and I'll be nice to you too. Hate me? click Here. Love me? Do Follow me. Don't forget to visit me often.

Tagboard


Credits
Template : Arrien Inspirit
Big Help : K I M
Nice View:Google Chrome
Owner: Little Anchovy


Hiatus: Busy stuDYING
13 Jan 2012 • 14:24 • 2 comments

Dah 2 minggu dah tak buka blog, too busy stuDYING...
Sekarang ni dah takde masa dah nak update blog.. Jangan cakap blog, nak online pun susah dah..
Why?? Semuanya sebab SPM!!

Gara-gara nak SPM terpaksa la berhempas pulas otak q bekerja tahun ni...
Takde rehat,, huuu...
Sekarang ni aku lebih banyak menghabiskan masa kat sekolah berbanding kat rumah..

Hari Isnin-Khamis kat sekolah masuk jam 6.45 pagi - 3 petang.
Hari Jumaat pulak jam 6.45 - 11.30. lepas tu sambung lagi jam 2 - 5...
Sabtu & ahad? start jam 7 habis jam 12.30...
Setiap malam Isnin-Sabtu ade kelas lagi, dari jam 7-10 malam...

Busy bebeno aku tahun ni, tu baru kat sekolah, belum lagi masa nak buat homework, nak revision dll..
Parents q lagi tadi cakap nak masukkan aku kat kelas tusyen, sekarang ni pun dah tak cukup rest, apa lagi bila dah campur dengan tusyen tu.. Boleh mati kepenatan la aku nie...
Kalau otak ni boleh meletup memang dah lama meletup dah..
Rasanya ni post terakhir q kot sebelum SPM??
habis SPM baru dapat bukak belog lagi...

Hmmm.. anyway...
I change ma belogskin!!
so?? ok ke tak?? coklet2 gitu lorh!
First time guna coklet...
Rasa cam ok la pulak..
Comel cam tuannye..
Lolz...


2 Comments:

Blogger miraminho said...

sabo sabo biase lah budak SPM

26 January 2012 at 09:37  
Blogger FatinKpopLover said...

singgah sini dan jom http://fatinkpoplover.blogspot.com/

23 February 2012 at 15:35  

Post a Comment