I'm A Happy Jewel

Playlist

01. One In A Thousand
02. 1-4-3 Acoustic
03. Stupid In Love
04. Gotta Talk To U
05. 헤어지지 못하는 여자
06. Hole In Your Face
07. Growl
08. How To Love


Annyeonghaseyo

Shining Star ♥
Welcome to my Paradise. Be nice to me and I'll be nice to you too. Hate me? click Here. Love me? Do Follow me. Don't forget to visit me often.

Tagboard


Credits
Template : Arrien Inspirit
Big Help : K I M
Nice View:Google Chrome
Owner: Little Anchovy


Tak tau nak kata apa
2 Dec 2011 • 20:01 • 2 comments

Bagi yang taktau lagi, Eunhyuk ade blakon kat MV F.I.X (Band yang ade cousin ryeowook kat dalam tu, Jungwook). Kire abang monyet sekor nie jadi watak utama camtu. Sebenarnye aku dah tau dah pasal news nie dari hari rabu lagi, tau gak dia ada kiss scene & crying scene sampai melutut2 segala. sebelum nie aq sokong je mv nie, sokong 100%.

Tapi lepas nampak pic kat atas nie hati eden dah tak tentu dah. dah jd 50-50...
50 sokong yang 50 lagi tak boleh terima.
Happy sebab nie kan first time dia muncul kat mv orang lain. siap jadi male lead lagi, ade kiss n crying scene, bukan senang nak tengok dia dapat peluang camnie lagi.
Tak tahan tu bila nampak perempuan lain gi kiss hyuk, hancur hati q.

Menurut kata salah sorang source q, Yuki最爱赫J澈 , Tajuk Mv yang ade kiss scenes, kneeling scenes, crying scenes nie Don't say anymore.huuu.. tengok tajuk pun dah tau mesti lagu sedih nie. tarikh keluar mv nie masih belum diketahui lagi. Harap2 je la kiss scene nye tu tak lama sangat, kalau tak memang bekecai la hati q nie.


2 Comments:

Blogger CapitalK98 said...

siapakh pompan ni..hohoh =.='

2 December 2011 at 22:54  
Blogger eye in said...

ala~ aq ta on9 kejap jew..berani eunhyuk curang..ahaha..ta kiss pon kan~,,,ta sbr nk MV ni..ape reaction hae..kuikui

3 December 2011 at 11:51  

Post a Comment