I'm A Happy Jewel

Playlist

01. One In A Thousand
02. 1-4-3 Acoustic
03. Stupid In Love
04. Gotta Talk To U
05. 헤어지지 못하는 여자
06. Hole In Your Face
07. Growl
08. How To Love


Annyeonghaseyo

Shining Star ♥
Welcome to my Paradise. Be nice to me and I'll be nice to you too. Hate me? click Here. Love me? Do Follow me. Don't forget to visit me often.

Tagboard


Credits
Template : Arrien Inspirit
Big Help : K I M
Nice View:Google Chrome
Owner: Little Anchovy


Taggie Tag
30 Dec 2011 • 14:46 • 1 comments
Dah lama tak main game tag ni.. huhu..
thanks to Amira sebab tag ^_^
Kay lets start.....

The Rules
  1. You must post this rule in your entry.
  2. Each person must post 11 things about themselves in their journal. 
  3. Answer the questions that tagger set for you in their post. And create 11 new questions for the people you tagged to answer.
  4. You have to choose 11 people to tagged and link them on the post.
  5. Go to their page and tell them you have tagged HIM/HER.
  6. No tag back!
  7. No stuff in tagging section "YOU ARE TAGGED IF YOU READ THIS" "YOU ARE LEGITIMATELY (aka. REALLY, TRUST, WITH ALL HONEST) have tagged 11 people. 
About Me
  1. Sharafina Shima (Shara or Ra for short).
  2. An Otaku & Kpopper.
  3. A fan of J & T Dramas (Japanese & Taiwanese).
  4. A chicken maniac (Yeah I wont eat if there is no chicken).
  5. I dislike pink but most of my stuff are pink. (Weird right?)
  6. I in love with Lee HyukJae.
  7. I'm the only one who is an AB blood type in class.
  8. Most of my juniors at school calls me 'adik'. (Coz i stay foreva young xD)
  9. Aku suka kutuk orang depan-depan.
  10. Chocolate is my medicine.
  11. I'm a pervert when it comes to Kpop

Soalan Amira
1.Ape perkataan yang awak selalu guna?

 - Entah

2.Awak ni kpoppers ke? kalau ye siapa bias awak?

- Yup!! Eunhyuk is my bias.

3.Awak ada tumblr tak? kalau ade nak link :)

  - Ade! click SINI

4.Awak seorang yang confident ke tak?

- Hmmm.. Entah la..

5.Awak penakut ke tak?

 - Tak kot??

6.Awak menulis guna tangan kiri atau kanan?

 - Kiri!! Proud to be kidalians.

7.Awak ada kata-kata semangat? Kalau ada apa dia?

 - Erm.. Langsung takde kata semangat.

8.Awak suka baca buku ain maisarah?

 - Buku ape tu?? (tak suke baca buku lain selain komik)

9.Awak kenal saya?

 - Kenal, tapi tak rapat sangat.

10.Apa pendapat awak tentang blog saya?

 - Blog awak cantik (Jujur ni)

11.Saya ni baik tak?

 - *Pokerface* Boleh la :P
My Question
  1. Nama penuh ape? bagi nickname skali. 
  2. Kpop Holic?
  3. Minat Justin bieber tak?
  4. Ada berapa adik-beradik? anak ke-?
  5. Drama korea terakhir yang korang tengok ape?
  6. Fandom korang ape?
  7. Apa fevret food korang?
  8. Beza umur korang n bias korang berapa?
  9.  Phone or laptop? korang pilih yang mana?
  10. Dalam semua group Kpop, maknae mana yang korang paling suka?
  11. Bila kali terakhir korang minta maaf or cium tangan mak bapak korang? 
11 orang bertuah yang kene tag dengan aku pulak.. :



1 Comments:

Blogger amira farhana said...

thanks awak sebab jawab :D

30 December 2011 at 18:33  

Post a Comment