I'm A Happy Jewel

Playlist

01. One In A Thousand
02. 1-4-3 Acoustic
03. Stupid In Love
04. Gotta Talk To U
05. 헤어지지 못하는 여자
06. Hole In Your Face
07. Growl
08. How To Love


Annyeonghaseyo

Shining Star ♥
Welcome to my Paradise. Be nice to me and I'll be nice to you too. Hate me? click Here. Love me? Do Follow me. Don't forget to visit me often.

Tagboard


Credits
Template : Arrien Inspirit
Big Help : K I M
Nice View:Google Chrome
Owner: Little Anchovy


Super Junior 30 Day Challenge - Day (27-28)
29 Dec 2011 • 11:47 • 0 comments
Day 27: Your ideal boyfriend out of all the SJ members
Cho Kyuhyun! Hoho..
Dah dia soal ideal Boyfriend. Kalau Ideal BF kyuhyunlah ideal bf q.
Why???
- Sebab dia evil
- Gamer
- Not really romantic
- Genius
- Handsome

Aku tak suke bf yang romantic2 nie, geli jer aku rasa. huhu...
aku lebih suke yang nampak cam badass jer. 2nd Kyu kan gamer, sama la macam aku, so takpaya lah susah2 nak buangkan duit banyak2 time date, dok kat umah jer, main game, lagi baik,.
Kyu kan otak math, boleh la tolong ajar aku physics, since aku pon tak pernah lulus exam physics -,-. and kyuhyun hensem lol. me gusta hensem guy... HuHu Sorry Hyuk T_T. Kalau tadi soklan tanya ideal Husband barulah aku pilih lee hyukjae.

Day 28: Your favorite SJ interview
Time SuJu M kene interview kat show Fei Chang Bu Yi Ban. Bila Mc tanya apa hubungan Eunhyuk & Donghae.. Eunhyuk jawab Donghae Is MY Girlfriend.. Sigh! My OTP is Real..