I'm A Happy Jewel

Playlist

01. One In A Thousand
02. 1-4-3 Acoustic
03. Stupid In Love
04. Gotta Talk To U
05. 헤어지지 못하는 여자
06. Hole In Your Face
07. Growl
08. How To Love


Annyeonghaseyo

Shining Star ♥
Welcome to my Paradise. Be nice to me and I'll be nice to you too. Hate me? click Here. Love me? Do Follow me. Don't forget to visit me often.

Tagboard


Credits
Template : Arrien Inspirit
Big Help : K I M
Nice View:Google Chrome
Owner: Little Anchovy


Super Junior 30 Day Challenge - Day 2 (Your favorite OTP)
3 Dec 2011 • 11:04 • 0 comments

2nd day. My Fav OTP (One True Pairing) is no other than EunHae!!!
Biar pun nie just a fanservis tapi cara diorang cam betul2 lak.
kat mana2 show yang diorang dua ada mesti ade je eunhae moment.
Dah banyak show gak eunhyuk eunhyuk mengaku yang hae gf nye, salah 1 nye vid nie.
Lagipun kalau korang check, ade ke OTP yang sehorny cmnie???
Jarang kan??? EunHae je la yang tak malu, suke wat camnie depan public.
Sebab tu la aq shipp EunHae.. My precious OTP