I'm A Happy Jewel

Playlist

01. One In A Thousand
02. 1-4-3 Acoustic
03. Stupid In Love
04. Gotta Talk To U
05. 헤어지지 못하는 여자
06. Hole In Your Face
07. Growl
08. How To Love


Annyeonghaseyo

Shining Star ♥
Welcome to my Paradise. Be nice to me and I'll be nice to you too. Hate me? click Here. Love me? Do Follow me. Don't forget to visit me often.

Tagboard


Credits
Template : Arrien Inspirit
Big Help : K I M
Nice View:Google Chrome
Owner: Little Anchovy


Hello December
1 Dec 2011 • 12:48 • 0 comments
Yup. Sekarang dah masuk bulan december!!
Macam yang aku dah cakap kat 'someone' tu, bulan nie aku nak deactivate Fb. Tapi takde la deactivate sampai bila-bila. paling-paling pun seminggu dua macam tu.

Bukan Facebook je, Twitter pun sama. Bukan deactivate twitter la, just nak kurang kan bertweeting jer. Handphone q pun taktau dah kemana hilang nye, nampak nye tpaksa la jadi 'caveman' lagi, takleh nak contact2 dengan orang luar.

Buat masa sekarang nie aku just nak habis kan most of my time online kat YoutubeTumblr & Me2Day. Maybe habis kan masa kat AFF gak la. Bace fanfic. Hohoho.. Kalau nak seru2 aku ke pe just shout je kat shoutmix, Youtube or me2day q.