I'm A Happy Jewel

Playlist

01. One In A Thousand
02. 1-4-3 Acoustic
03. Stupid In Love
04. Gotta Talk To U
05. 헤어지지 못하는 여자
06. Hole In Your Face
07. Growl
08. How To Love


Annyeonghaseyo

Shining Star ♥
Welcome to my Paradise. Be nice to me and I'll be nice to you too. Hate me? click Here. Love me? Do Follow me. Don't forget to visit me often.

Tagboard


Credits
Template : Arrien Inspirit
Big Help : K I M
Nice View:Google Chrome
Owner: Little Anchovy


F.I.X - Please Don't Say Mv Teaser
15 Dec 2011 • 00:47 • 0 comments

Baru habis tengok cerita ayam-ayam (Eden taktau pe tajuk cite tu) kat tv2...
Lepas tu on tumblr and ape yang aku nampak???
TEASER PLEASE DON'T SAY !! lagu yang di nyanyikan oleh cousin ryeowook!
My beloved hubby Lee HyukJae pun ade belakon kat dalam tu.

EunHyuk ada bakat kot nak jadi pelakon..
Tengok dia nangis dalam teaser ni je pun dah nak buat aku menangis..
Ini baru teaser, belum full mv lagi..

Don't know why..
tapi dalam banyak-banyak gif teaser kat tumblr yang aku jumpa gif tangan ni la yang paling aku suke...
jari jemari hyuk menusuk kalbu ku.. Lolz..