I'm A Happy Jewel

Playlist

01. One In A Thousand
02. 1-4-3 Acoustic
03. Stupid In Love
04. Gotta Talk To U
05. 헤어지지 못하는 여자
06. Hole In Your Face
07. Growl
08. How To Love


Annyeonghaseyo

Shining Star ♥
Welcome to my Paradise. Be nice to me and I'll be nice to you too. Hate me? click Here. Love me? Do Follow me. Don't forget to visit me often.

Tagboard


Credits
Template : Arrien Inspirit
Big Help : K I M
Nice View:Google Chrome
Owner: Little Anchovy


30 Day Super Junior Challenge - Day 1 (Ultimate Bias)
2 Dec 2011 • 11:27 • 3 comments
Isn't it obvious?? Ofcoz la abang monyet seekor nie, Lee HyukJae.
Dia la penyebab aku boleh terjebak dengan dunia kpop nie, dia jugak la penyebab aq jadi ELF.
chenta pertama eden. hakhakhak.

Apa yang aq suke kat dia?
Dia funny, kat mana2 show pun mesti tak pernah lepas wat orang tergelak.
Talented, dia boleh dance & rap.
Cute/handsome, okay dia boleh jadi cute & handsome at the same time, apalagi time dia gelak, gummy smile nye comel sangat,
Sexy, tak kan korang tak pernah tengok dia perform 'I Wanna Love U' dengan Donghae? His sexy abs. that friggin 6 pack abs!! perghh so sexay.

Dia gak tak smoke ataupun minum alchohol, ciri2 laki idaman eden.
Boleh di jadikan husband yang baik. Lol


3 Comments:

Blogger Dream Land said...

hey abg jewel~
nak ngorat leh ?

hahaha

2 December 2011 at 12:23  
Blogger Lee EunRa said...

lol ko nak kene siang idop2 ke??
nk kene bako idop2??

2 December 2011 at 12:57  
Blogger Dream Land said...

dua2 pon bleh :D

2 December 2011 at 12:59  

Post a Comment