I'm A Happy Jewel

Playlist

01. One In A Thousand
02. 1-4-3 Acoustic
03. Stupid In Love
04. Gotta Talk To U
05. 헤어지지 못하는 여자
06. Hole In Your Face
07. Growl
08. How To Love


Annyeonghaseyo

Shining Star ♥
Welcome to my Paradise. Be nice to me and I'll be nice to you too. Hate me? click Here. Love me? Do Follow me. Don't forget to visit me often.

Tagboard


Credits
Template : Arrien Inspirit
Big Help : K I M
Nice View:Google Chrome
Owner: Little Anchovy


Blind Storyline Between Kyuhyun & Victoria
11 Nov 2011 • 09:34 • 1 comments

Baru je nampak kat tumblr tadi pe sebenarnye storyline Trax - Blind.
Bagi yang taktau lagi dalam mv nie Kyu & Vic couple tapi sayang nye Kyu dah meninggal, tinggalkan Vic kesunyian. Kenapa vic nangis??? Obvious la sebab dia miss Kyu.

Konon2 nye Kyu lost memory nye time dia kat 'Heaven' tapi dia dapat rasakan macam ada yang rindukan dia tapi dia tak dapat ingat siapa orang tu. Tapi time dia buka "Pandora Box" semua ingatannya & Vic muncul kembali.
Kesian lak kat KyuToria bila dengar jalan crita nye.
Tapi ok la. Aq suke sangat lagu & mv nie. Suke KyuToria dari SeoKyu. SeoKyu shipper jangan marah. Aq tak benci SeoKyu, just tak suka je. Walaupun Aq suke Kyu & Vic tak bermaksud aq ship KyuToria taw.
Aq ship Kyuhyun dengan sorang je. LEE SUNGMIN!!
KYUMIN OTP!!




1 Comments:

Blogger eye in said...

kyumin OTP!..ship khuntoria..ta ske r kyutoria

15 November 2011 at 17:11  

Post a Comment