I'm A Happy Jewel

Playlist

01. One In A Thousand
02. 1-4-3 Acoustic
03. Stupid In Love
04. Gotta Talk To U
05. 헤어지지 못하는 여자
06. Hole In Your Face
07. Growl
08. How To Love


Annyeonghaseyo

Shining Star ♥
Welcome to my Paradise. Be nice to me and I'll be nice to you too. Hate me? click Here. Love me? Do Follow me. Don't forget to visit me often.

Tagboard


Credits
Template : Arrien Inspirit
Big Help : K I M
Nice View:Google Chrome
Owner: Little Anchovy


Final Exam
21 Oct 2011 • 22:56 • 2 comments
Annyeong~
Hehehe... Sebenar final exam q dah start sejak seminggu lebih yang lalu lg.

Tapi baru hari nie ade masa nak post..
Final exam kali nie skali dengan excel...
1 sabah start serentak. soalan pun sama..
Thanks to 1 grup yang aq join nie, banyak soalan bocor yang aq dapat..
Add math, Sejarah, Chemistry, Agama dll. 
Tapi yang tak best nye nie biarpun aq dapat soalan bocor, aq study, still tak boleh jawap..
nape? sebab study q lebih kepada..
Agak kecewa n sedih sikit coz kemarin aq dapat tau aq fail BM lagi..
Huuu.. nie dah kali ke 4 aq fail Bm daripada 5 exam q tahun nie..
Sandi jo! sakit hati q..
Dah la kemarin aq tengah frust jawap paper add math, time tu jugak la cg BM aq gitaw aq fail. 

Taw ape dia cakap? 
"Mana anak Sanusi? (Sanusi nama bapak q). Ko di rumah speaking2 ke?? Ko tinggal di Malaysia nie dah brapa lama?? Boleh pulak fail Bm. Kalau baru sekali tu cg boleh terima la, Nie dah 4 kali! Ko la pelajar yang first gagal Bm berturut2 sepanjang cg mengajar budak2 sains nie. Memalukan je anak melayu fail bahasa sendiri."
Panas owh hati q mendengar kata2 nya, tambah2 lagi time tu aq tengah exam add math, memang nak je aq mengamuk kat kelas. Nasib baik la still leh kawal perasaan q..
Sekarang nie memandangkan aq dah tau aq fail BM, aq mengharapkan subject elective yg Physics, Chemistry, Bio, Add Math dengan EST lulus la semua, atleaset 4 dari 5 subject tu lulus la.. so takde la aq kene teruk dengan parents q tahun depan bila diorang ambil report card q nanti..



2 Comments:

Blogger eye in said...

oh my..mcm ne la ley fail BM?? addmath lulus? congrats..//jelesnye~// soklan bocor..waa ta aci~ bape A dpt???

22 October 2011 at 10:48  
Blogger Lee EunRa said...

@eye inaddmath tu lom taw g la omma. cg lom abis check lg.. bru cg bm yang abis check..
huuu. aci pe dpt soklan bocor. dapat pon lom tntu lagi lulus, nie lagi kalau xdapat..

22 October 2011 at 19:02  

Post a Comment