I'm A Happy Jewel

Playlist

01. One In A Thousand
02. 1-4-3 Acoustic
03. Stupid In Love
04. Gotta Talk To U
05. 헤어지지 못하는 여자
06. Hole In Your Face
07. Growl
08. How To Love


Annyeonghaseyo

Shining Star ♥
Welcome to my Paradise. Be nice to me and I'll be nice to you too. Hate me? click Here. Love me? Do Follow me. Don't forget to visit me often.

Tagboard


Credits
Template : Arrien Inspirit
Big Help : K I M
Nice View:Google Chrome
Owner: Little Anchovy


Aku TAK Benci KPOP!
24 Oct 2011 • 20:27 • 2 comments
Finally!!
24 jam dah berakhir!! huhu..
Delete post yang sebelum nie..
Time to Explain...

Kenapa aq buat post macam tu???
Sebenarnye semua nie start disebabkan game Truth and Dare la nie..
and yup dare yang aq kene buat aq kene la kutuk kpop and fandomnye kat blog and kat fb selama 24 jam..

Aq gak yang pandai sangat gi pilih dare..
Nak taknak kene la buat...
Aq just nak cakap ape yang aq tulis semalam bukan datang dari hati q...

I love crossdressing, love fanservis, I love Lady HeeHee...
i dont even mind kalau diorang wat plastic surgery ke tak..
Aq tetap minat kpop..

Yang kutuk2 fandom tu...
Tak bermaksud pun nak kutuk..
Hey i love ELF..
and i love Cassie as much as i love ELF..
Tak kira la ape yang aq kata, aq tetap minat n sayang kpop..
Sampai bila2 pun tak kan berubah..

PEACE NO WAR ^^


2 Comments:

Blogger eye in said...

yaaa..ade ce gak.. tbe2 plk lady heehee..hahs

24 October 2011 at 21:06  
Blogger Putri Nurin Athirah said...

LOL , main truth or dare rupa-rupanya . Haha , takpe-2 :)Nasib baik minat Lady Heehee . Hoho :D

25 October 2011 at 14:18  

Post a Comment