I'm A Happy Jewel

Playlist

01. One In A Thousand
02. 1-4-3 Acoustic
03. Stupid In Love
04. Gotta Talk To U
05. 헤어지지 못하는 여자
06. Hole In Your Face
07. Growl
08. How To Love


Annyeonghaseyo

Shining Star ♥
Welcome to my Paradise. Be nice to me and I'll be nice to you too. Hate me? click Here. Love me? Do Follow me. Don't forget to visit me often.

Tagboard


Credits
Template : Arrien Inspirit
Big Help : K I M
Nice View:Google Chrome
Owner: Little Anchovy


Addicted to Poseidon
5 Oct 2011 • 23:03 • 0 comments

Aku dah addicted dengan Poseidon!!!
Hua.. Tak sabar nak tunggu drama ni disiarkan kat KBS..
Nape aq minat drama nie???
Sebab nye drama nie drama aksi...
Action adalah genre yang paling aq suke selepas Horror..
Member Super Junior & Bias q kat TVXQ Siwon & Yunho dua-dua blakon kat drama nie!!
Camne aq tak happy?? Dah semestinya drama nie tersenarai dalam list 'wajib tonton' q..


Yang buat aq bertambah happy lagi, makin bersemangat nak tengok drama nie...
OST untuk drama nie!!! Ade dua OST yang aq suke..
1 OST tu dinyanyikan oleh fevret member q kat Beast, Yoseob..
and yang 1 lagi magnae Super Junior yang nyanyi..


Lagu yang Yoseob nyanyi tu tajuknye 'No'. Korang boleh dengar kat SINI.
OST Kyu korang boleh dengar kat SINI. Aq tak tau la ape tajuknye, tapi lagu nie boleh tahan gak.
Sedap suara Kyu, Walaupun sepatah haram aq tak paham pe yang dia nyanyikan tu, tapi lagu nie tetap menusuk ke kalbu..


Penasaran camne drama nie??
Korang tengok TRAILER nie dulu..
Amacam?? Ok tak?? Best??
Bagi sesiapa yang belum tau lagi drama nie disiarkan 10 Ocotober nanti..
Setiap hari isnin-selasa. Jam 9 malam..