I'm A Happy Jewel

Playlist

01. One In A Thousand
02. 1-4-3 Acoustic
03. Stupid In Love
04. Gotta Talk To U
05. 헤어지지 못하는 여자
06. Hole In Your Face
07. Growl
08. How To Love


Annyeonghaseyo

Shining Star ♥
Welcome to my Paradise. Be nice to me and I'll be nice to you too. Hate me? click Here. Love me? Do Follow me. Don't forget to visit me often.

Tagboard


Credits
Template : Arrien Inspirit
Big Help : K I M
Nice View:Google Chrome
Owner: Little Anchovy


Super Junior Energy Song (Inkigayo
11 Sep 2011 • 16:12 • 0 comments


Sape yang tengok Inkigayo tadi mesti dah nampak vid nie kan???
Comel gile SuJu dalam nie..
Ehem2..
Antara scene2 yang aq rase cute kat dalam nie...

Time hyuk tunjukkan pic shindong yang dye buat n dye geram tengok pic yg shindong buat tuk dye...



time SuJu suruh diam...
and time KyuMin lompat same2.. Cute sangat..

Kalau scene yang buat aq senyum lebar, nak gelar jer...

Time Shindong pee pastu kene pukul dengan Yesung..
Tak lupe gak..

Bile gabung kan Gif Kyu kat atas nie dengan Gif Minnie time awal2 vid tu. pastu macro kn dye...
leh jadi camnie..huhu.


Sayang SuJu tak menang tadi..
tapi takpe la. Dah lumrah hidup,.
Ade yang menang, Ade yang kalah..
 maybe hari nie bukan luck SuJu kot nak menang..