I'm A Happy Jewel

Playlist

01. One In A Thousand
02. 1-4-3 Acoustic
03. Stupid In Love
04. Gotta Talk To U
05. 헤어지지 못하는 여자
06. Hole In Your Face
07. Growl
08. How To Love


Annyeonghaseyo

Shining Star ♥
Welcome to my Paradise. Be nice to me and I'll be nice to you too. Hate me? click Here. Love me? Do Follow me. Don't forget to visit me often.

Tagboard


Credits
Template : Arrien Inspirit
Big Help : K I M
Nice View:Google Chrome
Owner: Little Anchovy


Jom Hantar Surat Kat Kim Heechul!
14 Sep 2011 • 15:50 • 0 comments
Mesti korang miss kat Heechul oppa kan??
hehe.. Same here!!
baru tau rupa nye boleh send surat kat Heechul time dye kat military..

Nak tau camne cara nye nak hantar surat kat heechul??
follow step nie:

Pertama click SINI...
Dah ke??
lepas tu klik SIGN IN.
Bagi sesape yang belum ade account kat Flitto lg kene la Sign up macam kat bwh nie..
Mother language korang pilih je la bahasa pe yang korang biasa guna..

Lepas tu click lagi kat SINI

Nanti bila benda nie keluar korang klik 'Write' yang kat bawah tu,,
macam nie..
nanti keluar la nie..
lepas tu korang tulis la pe yang korang nak tulis..
Senang je kan?? Web nie boleh translate bahasa Korea... 
sesuai tuk Kpop Fanz..

Orang kata boleh hantar surat tulis tangan tapi diorang taknak dedahkan alamatnya..
Saje nak bagi private.. Kesian la kat Heechul nanti baca surat banyak2..
Surat akan di hantar melalui agensi Korea. setaip hari..
ikut masa..

Credits to : Omma Aina
Full Credits to : Sup3rJunior & heechulfacts admin