I'm A Happy Jewel

Playlist

01. One In A Thousand
02. 1-4-3 Acoustic
03. Stupid In Love
04. Gotta Talk To U
05. 헤어지지 못하는 여자
06. Hole In Your Face
07. Growl
08. How To Love


Annyeonghaseyo

Shining Star ♥
Welcome to my Paradise. Be nice to me and I'll be nice to you too. Hate me? click Here. Love me? Do Follow me. Don't forget to visit me often.

Tagboard


Credits
Template : Arrien Inspirit
Big Help : K I M
Nice View:Google Chrome
Owner: Little Anchovy


Heechul
7 Sep 2011 • 19:08 • 0 comments


Lama dah tak updet blog..

busy sangat dengan skola..
Sejak Heechul masuk military nie makin manly la pulak aq tengok dia tu...
huuu.. so hot ma...
hari tu aku dapat info kat tumblr..
konon nye heechul dapat tempat pertama time training senjata api kat military hari tu..
Tak sangka rupa nye betol.. tekejot gile aq..
Baru brapa hari heechul kat military, Dah makin manly..
 takde dah macam perempuan..


Boleh spot yang mana satu heechul??
hehehe..