I'm A Happy Jewel

Playlist

01. One In A Thousand
02. 1-4-3 Acoustic
03. Stupid In Love
04. Gotta Talk To U
05. 헤어지지 못하는 여자
06. Hole In Your Face
07. Growl
08. How To Love


Annyeonghaseyo

Shining Star ♥
Welcome to my Paradise. Be nice to me and I'll be nice to you too. Hate me? click Here. Love me? Do Follow me. Don't forget to visit me often.

Tagboard


Credits
Template : Arrien Inspirit
Big Help : K I M
Nice View:Google Chrome
Owner: Little Anchovy


5jib Repackage album version C (A-CHA)
14 Sep 2011 • 18:55 • 1 comments
Hua heppy nye!!
buka tumblr je tengok2 full dashboard q dengan 5jib version C..
Hensem gile diorang bebaju hitam..
sumenye warna gelap except rambut Eunhyuk..

Bagi yang tak tahu lagi version C akan release 19 september nie..
Tracklist lagu dalam album nie pon dah di dedahkan..
A-CHA nie full dengan rock power of eletronic music stye..
Rap2 kat dalam album nie lak semua nya EUNHAE yang cipta..

Tak sabar nak dengar lagu 'Opps!!' bukan je lagu tu combine SuJu & F(X)..
Dengar2 Heechul, Shindong, Donghae, Leeteuk & Eunhyuk pon rap dalam lagu tu..
Plus Henry & Leeteuk yang composed lagu Andante tu..

Nak beli Ver.C!!
lagi pun ver.C nie sama dengan ver.A..
Di kira jugak tuk GDA nanti,,
Harga ver.C nie 17,500 won..
kalau convert ke RM agak2 nye rm50 macam tu la..
Nampaknye tepaksa la berjimat cermat lagi..


1 Comments:

Blogger Sarah Kim said...

lambat lagi ke lagu ni nak kluar? -.-'

16 September 2011 at 22:52  

Post a Comment