I'm A Happy Jewel

Playlist

01. One In A Thousand
02. 1-4-3 Acoustic
03. Stupid In Love
04. Gotta Talk To U
05. 헤어지지 못하는 여자
06. Hole In Your Face
07. Growl
08. How To Love


Annyeonghaseyo

Shining Star ♥
Welcome to my Paradise. Be nice to me and I'll be nice to you too. Hate me? click Here. Love me? Do Follow me. Don't forget to visit me often.

Tagboard


Credits
Template : Arrien Inspirit
Big Help : K I M
Nice View:Google Chrome
Owner: Little Anchovy


Kenangan Lalu
21 Aug 2011 • 15:26 • 0 comments
Bangun pagi jer tetiba teringat kat kelas q yang taun lalu..
klas 3kaa..
pastu tadi time aq buka radio dengar lagi lagu tema klas kiteorang..
bukan lagu kpop taw..huhu..
tajuk lagu nye Hujan Kemarin - Taxi band..
Pe lagi aq buka youtube tengok Vid nie..
makin sedih aq.. nak nangis..
biarpun kat klas q yang taun lalu banyak sangat yang 'over'..
tapi kami ttap sekepala..
ade problem kami selesai kan beramai2..
bukan macam fom4 nie. ade lagi yang suke tikam dari blakang..

Dah la tu..
taun lalu kami yang paling senior kat sidang petang...
tapi perangai macam budak skola rendah jer..
kalah junior2 tu..
panjat sana sini, lompat2, main kejar2...
time cg mengajar pon bole lagi main lempar kertas n gurau2 dengan cg tu..
Klas kami gak la yang paling nakal, tiap2 hari ade jer cikgu yang complain..
coz sume nye main2.. xde yang serius time blajar..
Tapi time keluar result PMR result klas kami jugak la yang paling gempak..
Bangga guru klas kami..
cg rosnih..

xkira la aq masuk klas pe pon..
xda yang boleh lawan klas 3kaa 2010 kat atie q..
sama mcam SuJu..
xda yang boleh ganti tempat dorang kat atie q..