I'm A Happy Jewel

Playlist

01. One In A Thousand
02. 1-4-3 Acoustic
03. Stupid In Love
04. Gotta Talk To U
05. 헤어지지 못하는 여자
06. Hole In Your Face
07. Growl
08. How To Love


Annyeonghaseyo

Shining Star ♥
Welcome to my Paradise. Be nice to me and I'll be nice to you too. Hate me? click Here. Love me? Do Follow me. Don't forget to visit me often.

Tagboard


Credits
Template : Arrien Inspirit
Big Help : K I M
Nice View:Google Chrome
Owner: Little Anchovy


How To Get Your Super Junior Kyochon Chicken Clock
21 Aug 2011 • 08:41 • 0 comments
Kemarin ade yang tanya camne aq instal jam kyochon SuJu tu..
dulu dah pernah pos dah sal benda nie..
tapi blog yang dulu kan dah kene delet..
so post la balik kat blog yang baru..

First korang klik kat Sini....
bile dah habis download korang open la.

Bile korang klik open terus keluar tulisan2 hangul kan???
korang klik jer yang dah di bulat kan merah nie..

Step 1:
Step 2:
Step 3:
Step 4:
Bile dah siap nanti deskop korang jadi cam kat bawah nie..
Icon SuJu tue berubah setiap seminit..hehehe..
Lepas tu kalau korang right click kat jam tu keluar lgi bende nie..

yang Line 1 & 2 aq tak tau pe maksud dye...
Line 3: Jam.. kalau korang nak dekat icon suju tu jam...
Line 4: Calendar. Kalau korang nak ubah jam u jadi calendar.
Line 5: Suhu.
Line 6: Member2 SuJu. Korang boleh tetap kan sendiri member mane yang korang nak..
Line 7: Option (pasti kan korang klik option nie. pastu Untick kotak yang pertama)
Line 8: Exit

Kalau korang click Line 6 tadi nanti keluar camnie...

Kat bulat yang sebelah kiri tue dye display semua member...
kalau kat bulat yang seblah kanan pulak korang boleh pilih member mana yang korang nak display kan..
Kotak2 dari sebelah kiri ke kanan:
Leeteuk, Hangeng, Kangin, Sungmin, Ryeowook, Heechul, Yesung, Siwon, Kyuhyun, Donghae, Eunhyuk, Semua member.

Back kat Line 7 tadi.. ingat tak aq tulis pasal untick tu??
kalau korang click line 7 nanti muncul yang nie..
yang ade anak panah merah tu korang untick tau..!


Dah siap???
camne?? ok tak???
kalau ade yang korang x paham boleh tanya...