I'm A Happy Jewel

Playlist

01. One In A Thousand
02. 1-4-3 Acoustic
03. Stupid In Love
04. Gotta Talk To U
05. 헤어지지 못하는 여자
06. Hole In Your Face
07. Growl
08. How To Love


Annyeonghaseyo

Shining Star ♥
Welcome to my Paradise. Be nice to me and I'll be nice to you too. Hate me? click Here. Love me? Do Follow me. Don't forget to visit me often.

Tagboard


Credits
Template : Arrien Inspirit
Big Help : K I M
Nice View:Google Chrome
Owner: Little Anchovy


12 Aug 2011 • 16:03 • 0 comments
Annyeong chingu!! huhu..
hari nie aq kecewa tol..
wae??? bm paper 2 yang soalan rumusan tu aq dapat 0/30 jer...
dah lama tak buat latihan rumusan..
tiap kali time bm cg suroh buat komsas jer..
tambah2 lagi exam kemarin Biology ngn BM..

mane de nak sentuh buku bm tu..
busy blajar bio jer....
last2 bile nak wat rumusan lupe camne nak buat pendahuluan nye..
ape lagi?? aq hntam jer la..
sebab tak tulis 'petikan membincangkan' kat pendahuluan tu cg pon bagi la tros kosong..

kompem la bm q fail lagi exam nie..
hee.. xtaw nak cakap ape kat parents q...
harap2 dorang x la marah sangat kat aq..
dear chingu pray for me please??
harap2 mood dorang baik jer nanti bile nampak result q..

nasib baik la time cg bm aq gtau aq tadi time aq tgh exam sivik..
kalau tadi dye cakap time exam2 yang lain pe lagi tyme physic kompem aq dah xleh nak jawab..
otak blank & shock,...